Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Harbuzi till Turkiet - och möten om framtiden

Andra ligor och cuper

På torsdagen återvänder Labinot Harbuzi till Turkiet – samtidigt öppnar transferfönstret.
- Det blir nog en del möten för att klargöra min situation, säger han till fotbollskanalen.

Precis som under det senaste året uppges Galatsaray och flera andra klubbar rycka i den svenske mittfältaren. Enligt uppgifter till fotbollskanalen ska även Wolfsburg och Porto höra till intressenterna. Harbuzi själv känner till situationen, men har inte hört något definitivt om sin framtid.

- För tillfället trivs jag väldigt bra i mitt nuvarande lag (Genclerbirligi) och allt annat är bara en bonus. Samtidigt vore det så klart kul att få spela ute i Europa med någon toppklubb, säger Harbuzi.

Han väntar sig att få klarhet över vad som händer de närmaste dagarna. På plats i Turkiet, efter sin semester i Malmö, ska ”Labbe” träffa representanter från klubben och stämma av hur de vill göra under sommarens övergångsperiod.

Annons

- Försäsongen startar ju nu och jag vet faktiskt inte hur det blir för min del. Som sagt vore det absolut inga problem att stanna kvar eftersom jag trivs så bra, säger Harbuzi.

Publicerad 2010-06-30 kl 10:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto