Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turkisk media: ”Källström till Galatasaray”

Andra ligor och cuper

Galatasaray vill köpa Kim Källström från Lyon. Enligt turkisk media står svensken högst på Frank Rijkaards önskelista – och klubbarna ska vara överens om priset.

Ryktet som florerade redan förra sommaren blossar nu upp igen. Turkiska Pas-Fotomaç skriver att Kim Källström är nära en övergång från en europeisk storklubb till en annan.

Galatasaray vill köpa svensken från Lyon och ska vara överens om priset. 3 350 000 euro ska den turkiska klubben vara redo att betala för Källström, som är tänkt att ersätta Mehmet Topal – spelaren Valencia värvade tidigare under transferfönstret.

Kim Källström har två år kvar på sitt kontrakt med Lyon. Efter att han inte velat skriva på en kontraktsförlängning ska den franska klubben vara redo att sälja svensken. Frågan är ju dock hur sugen 27-åringen är på en flytt till Turkiet, med tanke på att han fortfarande har många år kvar på en högre nivå och en större liga.

Annons
Publicerad 2010-07-02 kl 09:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto