Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Haginge: ''Hellre bänken i ÖSK än i Dif''

Allsvenskan

Djurgården tvingar i väg Patrik Haginge. Nu kan det bli ÖSK igen för en spelare som haft roligare dagar men som inte sörjer att DIF ratat honom.

– Jag sitter hellre på bänken i ÖSK än i Djurgården, säger Patrik Haginge till Nerikes Allehanda.

Det kan alltså bli Örebro igen för Haginge som i alla fall inte längre är aktuell för Djurgården. Där är hans tid definitivt över.

– Han sa att de främst ser mig som högerback och att jag inte är förstavalet där. Så om det kommer ett bud är de villiga att släppa mig, säger Haginge.
– De erbjöd först en klubb i superettan att låna mig säsongen ut, men det sa jag nej till. Jag har betydligt högre målsättning än så och vill spela i allsvenskan.

Efter den misslyckade tiden i Djurgården där Patrik haginge aldrig fick till det riktigt, med undantag för några starka matcher i fjolhöstas - så kan det nu alltså bli Örebro igen.

Annons

– Hör de av sig är jag absolut intresserad. Jag har inget emot att komma hem till Örebro och sitter hellre på bänken i ÖSK än i Djurgården. Fast än så länge har jag inget konkret anbud att ta ställning till, säger Haginge.

Och spontant ser det tveksamt ut med ÖSK därför att det i första hand är en offensiv förstärkning som ledningen där söker efter Kim Olsens flytt.

Publicerad 2010-07-03 kl 13:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto