Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelona erbjuder Milan Zlatan – på fyra års avbetalning

Spanien

Barcelona vill hjälpa Milan att köpa loss Zlatan Ibrahimovic. Nu försöker de båda skräddarsy en avbetalning av anfallsstjärnan.

Milan är villiga att göra allt för att värva Zlatan Ibrahimovic. Samtidigt verkar även Barcelona göra allt för att bli av med svensken. Enligt italienska Corriere dello Sport kommer Milan att erbjuda spanjorerna över 350 miljoner kronor för den forne Inter-anfallaren, som ska avbetalas under en fyraårsperiod.

Italienarna, som dessutom har ofantliga lönekostnader, ryktas samtidigt planera för att göra sig av med både Ronaldinho och Klas-Jan Huntelaar för att därmed täcka Zlatans höga lön. Ändå kan Ibrahimovic vänta sig en lönesänkning från tiden i Barcelona och för att motivera svensken ytterligare kan spanjorerna tänka sig att backa upp Milan ekonomiskt.

Annons

Corriere dello Sport skriver att Barcelona är villiga att kompensera Zlatan med omkring 100 miljoner kronor, för att möjliggöra en flytt till Milan.

Ryktena kring Zlatans framtid i Milan har nu tagit extra fart sedan Luis Fabiano verkar ha bestämt sig för att stanna i Sevilla. Nu ska italienarna ha släppt ögonen från brasilianaren för att bara ägna sin tid åt Ibrahimovic.

Publicerad 2010-07-04 kl 23:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto