Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Markus Rosenberg kan lämna Bremens bänk för Spanien

Andra ligor och cuper

Markus Rosenberg ser ut att lämna Werder Bremens bänk i sommar. Ny destination kan bli Spanien och La Liga

Enligt tyska fotbollstidningen Kicker ska Markus Rosenberg och Werder Bremen gå skilda vägar i sommar. Anfallarens agent Martin Dahlin menar däremot att det inte är något specifikt som hänt ännu.
- Det är precis som tidigare. Han trivs jättebra men eftersom Bremen bara spelar med en anfallare så hamnar spelare som Markus och Hugo Almeida på bänken och dyker det upp rätt erbjudande så kan han tänka sig att flytta på sig, säger han till fotbollskanalen.se.

Rosenberg har ett år kvar på sitt kontrakt och vill klubben sälja honom till ett bra pris är alltså sommarens transferfönster sista chansen. Fotbollskanalen.se har redan i vintras avslöjat att Valencia följer Rosenberg och i övrigt finns även intresse från Racing Santander. Rosenberg själv vill helst till en klubb som spelar i de europeiska cuperna och hittills menar Dahlin att rätt anbud inte har kommit.

Annons
- Det är klart att det har funnits klubbar som är intresserade men hittills har det inte kommit något konkret från klubbar som är på den nivån som Markus är intresserad av, säger han.

27-årige Rosenberg har spelat i Werder Bremen sedan 2007 och trots en del bänknötande har han satt 30 mål på sina 90 matcher sedan flytten från Ajax. Enligt tidigare rapporter i tysk press ligger Rosenbergs prislapp på cirka 20 miljoner kronor.

Publicerad 2010-07-06 kl 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto