Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Grekisk klubb jagar Örebro-stjärna

Allsvenskan

En av Örebros största profiler är nära att hamna i Grekland. En övergång ser ut att bli klar innan månadens slut.

Eric Bassombeng var länge en av Örebros största stjärnor men efter att ha varit sen hem från ett landslagsläger förra sommaren så skar sig relationen med tränare Sixten Boström.
I år har han inte spelat en enda allsvensk match och att den kamerunske stjärnan gjort sig omöjlig i ÖSK har stått klart en längre tid.
Nu är han nära ett kontrakt med en grekisk klubb i högstadivisionen.

- Jag kan inte säga vilken klubb det handlar om. Men det är en grekisk klubb i den högsta divisionen som vill satsa på Eric. Det ser bra ut, även om ingenting är klart, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

Annons

- Jag hoppas på att det kan bli definitivt klart inom 5-6 dagar. De är seriöst intresserade men måste bara först göra klart med en annan spelare på en annan position.

Bassombeng gjorde 18 matcher i fjol innan problemen började.
Men trots att det nu är länge sedan han kunde visa upp sig på allvar så är grekerna imponerade av 26-åringen som länge och väl var given i Örebros tremannaanfall.

- De har sett honom en gång live och två gånger på DVD och har verkligen gillat honom. Nu satsar vi allt på en försäljning under juli. Det ser som sagt i alla fall bra ut.

Eric Bassombengs kontrakt med Örebro går ut vid årsskiftet. En försäljning kan med lite tur, enligt vad FotbollDirekt.se erfar, ge ÖSK uppemot en miljon kronor.

Publicerad 2010-07-12 kl 11:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto