Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fulham vill ersätta Hodgson med Stuart Baxter: ”Jag har inte hört något om det”

England

Spelbolagen i London är säkra. Roy Hodgsons ersättare i Fulham blir Stuart Baxter.
– Jag har inte hört något om det, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

Gå in till en spelbutik i London och spela 100 pund på att Stuart Baxter blir ny Fulhamtränare så får du igen ungefär lika mycket om det visar sig stämma. En rad spelbolag har nämligen sänkt eller tagit bort alla spel på Baxter som Roy Hodgsons efterträdare, vilket ger tyngt till att intresset är genuint från Fulhams sida.

Baxter själv säger dock att han inte har hört något alls när fotbollskanalen ringer upp honom och att han bara är koncenterad på sitt uppdrag som förbundskapten för Finland.

– Jag har inte hört något om det och är fullt fokuserad på att leda Finland under EM-kvalet i höst.

Roy Hodgson lämnade som bekant Fulham nu under sommaren för att ta över Liverpool. Londonklubben ska ha arbetat fram en lista på en rad aktuella kandidater. Förutom Stuart Baxter skrivs det i brittisk press att även Sven-Göran Eriksson ska finnas med på den listan.

Annons

Fotbollskanalen.se skrev tidigare att Baxter även jagas av Celtic som ska vara intresserade av att knyta honom till sig, som en mentor och ett bollplank till Neil Lennon och Johan Mjällby.

Publicerad 2010-07-12 kl 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto