Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hodgson rekommenderar Baxter till Fulham

England

Enligt Fotbollsexpressen har avgående Roy Hodgson rekommenderat svenskbekantingen Stuart Baxter som efterträdare till hans gamla jobb i Fulham.

Fulhams succétränare Roy Hodgson lämnade klubben efter vårens Europa League-äventyr och har nu tagit över anrika Liverpool. Ersättarna till Hodgson är många, däribland Sven-Göran Eriksson, men nu är även den före detta AIK-tränaren Stuart Baxter högaktuell för klubben.
– Tydligen har en bookmaker slutat att ta pengar på mig, de är så övertygade att jag får jobbet, säger Baxter till Fotbollsexpressen.

Baxter har gått i sin landsmans fotspår tidigare. För närvarnade arbetar han som finsk förbundskapten, ett jobb som Hodgson tidigare hade och en position som Baxter fick, på grund av att Hodgson rekommenderat honom. Fotbollsexpressen skriver nu att Hodgson kört en favorit i repris och rekommenderat Baxter på nytt, för Fulhams ägare Mohamed Al Fayed.

Annons
– Jag förstår på dem som ringer att mitt namn är inblandat någonstans, men med handen på hjärtat kan jag säga att jag inte hört något från Fulham.

Baxter medger att han känner sig lockad till att ta positionen som ny Fulham-manager – han vill ju tävla så högt han kan. Men just nu vill engelsmannen ändå fokusera på EM-kvalet i höst, där Finland bland annat ställs mot Sverige.

Publicerad 2010-07-14 kl 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto