Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henrys stora dröm: ”Kan återvända till Arsenal som vattenbärare”

England

Thierry Henry har återigen uttryckt sin stora kärlek för sin forna klubb Arsenal.
– Jag vill tillbaka, kanske som vattenbärare, säger fransmannen skämtsamt.

Thierry Henry har precis gjort klart med en flytt från spanska mästarna Barcelona till Hasse Backes New York Red Bulls i den amerikanska ligan. Men redan efter en vecka har fransmannen talat om framtiden – efter spelarkarriären. Henry drömmer främst om att få återkomma till klubben i hans hjärta.
– När jag slutar vet jag inte vad som händer. Jag vill tillbaka till Arsenal, säger han i en lång radiointervju med BBC Radio 5 Live.
– Nu är jag i New York och vill vinna titlar och när jag lägger av tänker jag bestämma mig om framtiden. Men jag vill komma tillbaka till Arsenal, kanske som en vattenbärare, jag älskar ju den klubben, säger han skämtsamt.

Annons

Fransmannen talar dessutom om sin förra lagkamrat Cesc Fabregas, som är sommarens stora transfersnackis. Henry vill inte vara i samma sits som Barcelona-sonen Fabregas.
– Det är svårt eftersom han är från Barcelona. Jag vill inte vara i hans skor, det är allt jag kan säga. Han är ju därifrån samtidigt som han älskar Arsenal.
– Jag vill att han stannar eftersom jag är en Arsenal-supporter, men jag förstår om han vill hem.

Lyssna på hela intervjun med Thierry Henry i BBC Radio Live 5 här till höger.

Publicerad 2010-07-19 kl 22:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto