Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanskt intresse för Seb Larsson

England

Sebastian Larssons framtid i Birmingham är nära ett avgörande.
Nu är även en spansk klubb intresserad.
- Det finns uppslag i Spanien, säger agenten till fotbollskanalen.se.

Förhandlingarna med Birmingham har pågått under hela våren. Sebastian Larsson var inte nöjd med lönevillkoren samtidigt som en ny styrelse tagits fram i klubben vilket fördröjt processen.

Trots att ingen uppgörelse har nåtts än är ”Seb” med på träningslägret i Kina just nu.

- Det har gått bra för honom och hade bäst på alla fystester, han har nog kört så det ryker om det på sistone, berättar Larssons agent, Per Jonsson.

Agenten avslöjar samtidigt att intresset för ”Seb” är stort, men att inget kommer bli klart förrän träningslägret tagit slut nästa vecka. Bland annat har nytt intresse från La Liga dykt upp.

Annons

- Han är fortfarande Birminghams spelare så jag får inte träffa andra klubbar, utan jag vet att intresse finns i England för honom och det är där han helst vill ha. Det finns även lite uppslag i Spanien på honom, säger Jonsson till fotbollskanalen.se.

Birmingham har option på ett år till med svensken men jobbar för en förlängning.

- Det finns två lägen, det ena är att de säljer honom, om det inte skenar iväg i priset. Alternativt att han spelar ut sitt kontrakt, eller skriver på ett nytt kontrakt med Birmingham.

Publicerad 2010-07-23 kl 15:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto