Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fk.se avslöjar – Jörgen Lennartsson tar över Stabaek

Andra ligor och cuper

TV2 Norge och fotbollskanalen.se kan avslöja att U21-förbundskaptenen Jörgen Lennartsson ser ut att ta över Stabaek efter Jan Jönsson.
– Det vill jag inte kommentera, säger Lennartsson till fotbollskanalen.se.

I dag presenterades Stabaek-svensken Jan Jönsson som ny tränare för norska Rosenborg. Den tidigare Landskrona-tränaren kommer att avsluta säsongen i Stabaek innan han påbörjar arbetet i Trondheim-klubben. Och nu kan fotbollskanalen.se tillsammans med norska TV2 avslöja att det pågår en enorm svenskrokad i den norska Tippeligan.

Första lämnade Erik Hamrén Rosenborg för det svenska landslaget. Hans efterträdare blev Jan Jönsson från Stabaek och nu kommer U21-förbundskaptenen Jörgen Lennartsson att ta över svenskgänget hos de norska mästarna från 2008.
– Säger du det? Det har jag inga kommentarer till, säger Jörgen Lennartsson till fotbollskanalen.se.

Annons

Du varken dementera eller bekräfta det.

– Jag har inga kommentarer.

Hur ser ditt kontrakt ut med U21-landslaget?

– Jag har ett avtal till och med nästa år med svenska fotbollförbundet.

Jörgen Lennartsson vill heller inte kommentera tanken på att träna ett klubblag utan meddelar att han har full fokus på U21-landslaget för närvarande.

Enligt svenska fotbollförbundets ordförande har inte Jörgen Lennartsson pratat med förbundet om att han tänker lämna sitt jobb för Stabaek.
– Det har jag inte hört något om det och Jörgen har inte meddelat att han tänker sluta, säger Lagrell till fotbollskanalen.se.

Skulle Stabaek passa Lennartsson som klubb?

- Ja det tycker jag nog. Även om det kanske inte känns som rätt steg för en U21-kapten att ta. Men det beror ju också på alla ekonomiska aspekter också såklart.

Stabaek har tidigare tränats av svenskarna Anders Linderoth och Hasse Backe. Jörgen Lennartsson skulle därmed bli den fjärde svensken som tränar klubben, om han tar över efter Jan Jönsson.

Annons
Publicerad 2010-07-27 kl 00:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto