Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rosenborg favorit mot AIK

Fotbollskanalen

Rosenborg är favorit inför ”Slaget om Skandinavien”. Att Rosenborg kopplar greppet om avancemanget och besegrar AIK på Råsunda ger 2,35 hos bwin.com.

Rosenborg fick uppleva ett lyckat genrep inför kvällens Champions League-fest på Råsunda. Stabaek kvitterad visserligen Rosenborgs ledning till 1-1 – men i den 90:e minuten kunde Morten Moldskred fastställa slutresultatet till 1-2.

Det innebär att lagets fantastiska svit, med 18 raka ligamatcher utan förlust, håller i sig och med elva segrar och sju kryss på 18 matcher toppar Rosenborg den norska tippeligan med hela sex poäng före närmast jagande Vålerengen.

I den förra kvalomgången tog sig också laget relativt enkelt vidare. Rosenborg fick med sig ett fullt godkänt 0-0-resultat i bortamötet med Linfield för att därefter vinna med 2-0 inför hemmafansen.

Annons

AIK vann med sammanlagt 1-0 mot Jeunesse från Luxemburg i den förra kvalomgången men svarade knappast för något imponerande genrep då laget blev utspelat av Malmö FF i bortamötet där slutresultatet skrevs till 1-0.

I kvällens match är därmed Rosenborg favorit hos spelbolaget bwin.com då tvåan betalar 2,35. Att mötet på Råsunda slutar kryss ger 3.10 medan en AIK-seger 2,75.

Publicerad 2010-07-28 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto