Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

RBK-tränarens hån inför CL-kvalet: "Är det du som är Miller?"

Champions League

Det började inte bra mellan Alex Miller och norske stortränaren Nils Arne Eggen. På gårdagens presskonferens uppträdde 60-åringarna som allt annat än gentlemens inför ''Slaget om Skandinavien''.

Nils Arne Aggen satte tonen direkt när han öppnade med att fråga Alex Miller följande:
– Är det du som är Alex Miller?

Medvetet eller inte från 69-årige Eggen?
Men nivån den markerades direkt.
Alex Miller, 61, var långt ifrån svarslös.

– Jag har inga problem med truppen för jag vet vad jag gör. Jag är bra taktiskt, jag är bra på träningarna och jag är intelligent, sa Miller.

Rosenborgs tränare såg vidare inget som helst märkvärdigt i att han släppte sitt startlag redan ett dygn före avspark - AIK som samtidigt håller inne med sitt lag till timmen innan avspark.

– Det är inget secret service det här. Unga journalister tror ofta att det har någon betydelse men fråga du en gammal räv har det inte det. Jag har gjort så här i 40 år, sade Eggen.

Annons

Miller kontrade:
– Jag har växt upp i England och där offentliggör man aldrig laget dagen före match. Jag kommer inte ändra mig. En stängd träning är också normalt. I England får du inte gå i närheten av planen tre dagar före en Champions League-match, säger Miller.

Nils Arne Eggen kunde där inte hålla sig utan bröt in och tillrättavisade AIK:s nye skotske tränare.
- Jag sade inte att du hade fel.

Miller igen:
– Nej, jag kritiserar inte dig heller. Jag säger bara att jag inte gör på det sättet. Men det är kanske lättare om du varit mästare tre år i rad.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-07-28 kl 15:29

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto