Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

''Han är jäkligt imponerande''

Allsvenskan

AIK ser ut att ha fastnat i Rosenborgs rävsax.
0-1 i går kväll blir svårt att hämta sig i från. Då väljer Björn Wesström att hylla Alex Millers smartness.

- Han vet exakt vad det handlar om. Han hade gjort en jäkligt imponerande matchplan. Som han trodde, så blev det, säger AIK:s assisterande tränare och tidigare sportchef Björn Wesström till FotbollDirekt.se.

- Vad som imponerar mest? Hans koppling mellan analys och den förväntade matchbilden. Nu måste vi göra mål i returen. Det är vad det handlar om men han har fler bra idéer.

Alex Miller tog över AIK under kontroversiella former för några månader sedan.
Över en natt blev den i Sverige tidigare okände skotten ett namn och från dag ett har han sedan skapat rubriker snart sagt dagligen.
Mest negativa sådana. Den senaste i dag där sprickan mellan honom och Flavio - efter Rosenborgs-matchen - påstås vara total.

Annons

- Men det där kan jag inte kommentera. Det är inte mitt bord längre. Det får du prata med sportchefen eller Miller själv om...det blir fel om jag ska ge mig in i det här.
- Det är han som är bossen och tar besluten.

Men trots att Millers ledarskap än så länge inte gett något sportsligt lyft så är han på väg att utveckla AIK, det låter Wesström övertygad om.

- Deras sätt att spela förutspådde han perfekt i sin matchplan, vilket han gjort i tidigare matcher också. Jag lär mig saker varje dag. Hans helhet överhuvudtaget visar vilken erfarenhet han har.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-07-29 kl 16:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto