Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Silly Season: Så resonerar och agerar DITT lag inför transferdeadline

Allsvenskan

Transferfönstret in till Allsvenskan stänger på lördag.
Fotbollskanalen har kollat runt bland lagen för att se hur de resonerar så här i slutspurten.

AIK
Jens Andersson, sportchef:

- Nej vi har det lugnt hos oss. Vi har gjort åtta transfers i samma fösnter vilket jag bedömer som en ganska hög siffra. Sen är det så att så länge fönstret är öppet så är allting möjligt.

- Det är rent hypotetiskt så vet jag inte om vi kommer få bud på en eller tio spelare, men det är inget i dagsläget.

Brommapojkarna
Ola Danhard, klubbdirektör:

- Inte som det verkar just nu, så händer det ingenting.
Vi har inte för avsikt, vi har hyrt in Sinan (Ayranci) som vi gjorde i början av fönstret, det är det vi har planerat. Vi tycker att vi har en bra trupp.

- Som det ser ut just nu så ser ingen ut försvinna. Det går alltid 1001 rykten men det finns ingen som har hört av sig till oss.

Annons

Djurgården
Stefan Alvén, sportchef:

- Nej som det ser ut just nu så ligger vi lågt. Vi har ju skrivit avtal med Joel Riddez men han kommer i januari först.

- Internationella transferfönstret stänger ju senare så där kan man aldrig vara säker. Men i dagsläget är det inget aktuellt.

Några bud på Kasper Hämäläinen?
- Nej. Det som möjligen finns är att vi försöker hitta en lösning för Hrvoje Milic.

Elfsborg
Magnus Haglund, tränare:

- Vi kommer inte att göra några förändringar det tror jag inte. Vi har värvat vad vi ska så nu är det bara att få alla friska och spela ihop det.

- Inget som är aktuellt just nu. Men det vet man aldrig vad som kommer upp på bordet där.

Gais
Tony Persson, fotbollsansvarig:

- Vi är väl som alla andra klubbar och håller ögon och öron öppna. Vi jagar väl ingenting så direkt men dyker det upp något så kan det mycket väl bli så att vi hugger. Men det ska kännas rätt. Vi har ju ersättare för Wanderson så det är inte just på den positionen men det är framåt i alla fall, vi har ju haft svårt att göra mål som alla vet.

Annons

- Inga fler nu. Vi är ganska liten trupp så vi känner att vi måste ha den trupp vi har nu för att gardera oss mot avstängningar och skador.

Gefle
Per Olsson, sportchef:

- Vi räknar med att den trupp vi har nu kommer att spela.

- Det är samma sak där. Det kommer inte vara aktuellt, det spelar ingen roll om det kommer bud.

Halmstad
Lasse Jacobsson, tränare:

- Vi är nöjda.

- Det är man väl hela tiden men tyvärr så kan vi ju inte påverka det. Vi har så många unga spelare som är intressanta på marknaden just nu, men vem eller vilka det blir är svårt att säga.

Helsingborg
Conny Karlsson, tränare:

- Vi är färdiga. Vi letar inte efter någonting. Vi fick en forward på plats så vi sitter nöjda. Sen får vi se vad som händer det senaste med Makondele.

- Det vet man ju inte eftersom det är svensk fotbolls bekymmer att det öppnar ett fönster i augusti i så många andra länder. Men vi har inga förfrågningar eller något sånt nu.

Annons

Några bud på Holgersson eller Ekstrand?
- Nej det finns ingenting.

BK Häcken
Sonny Karlsson, sportchef:

- En har ju lämnat oss och en har vi lånat ut, men vi låg lite över på spelare. Fast vi kikar hela tiden och är det så att vi lyckas med något så blir det.

- Det tror jag inte, vi vill inte bli av med någon, även om vi väljer att ta in någon. Det kommer nog vara ganska lugnt.

Malmö FF
Roland Nilsson, tränare:

- Vi har tittat på spelare vad som finns ute och vad vi kan förstärka om vi ska förstärka, det är det snacket vi har. I sluttampen nu så de sista diskussionerna är i dag.

Så det kan komma att hända något i slutet nu?
Ja, det får vi ju se.

- Det vet vi ju inte. Vi sitter inte i någon bra sista eftersom vi har transferfönstret öppet nu i stället för augusti. Spelar vi bra och är med i toppen så vet vi att våra spelare blir intressanta.

Annons

Mjällby
Thomas Borstam, sportchef:

- Vi gjorde ett väldigt bra förarbete i våras och jobbat med många år med konitinutietet och fått behålla hela vårt gäng från förra truppen. Så har vi stärkt upp truppen med fem-sex nyförvärv.
Annars har våra nya killar smält in väldigt bra så vi känner att vi har en väldigt bra grupp och konkurrens. Semifinal Svenska cupen och fyra i Allsvenskan så vi sitter lugnt i båten.

- Det där vet man aldrig. Ju längre fönstret går desto dyrare blir prislappen eftersom vi inte kan ersätta dem. Ska vi sälja en spelare så ska det vara väldigt bra för både spelaren och Mjällby AIF. Men vi kommer inte att stoppa en affär om det är seriöst. Det förs väl lite diskussioner kring ett par spelare hela tiden en det är inte så att bläcket håller på att torka någonstans.

FOTNOT: Fotbollskanalen har inte nått ansvariga i Göteborg, Kalmar, Trelleborg eller Örebro.

Annons
Publicerad 2010-07-30 kl 19:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto