Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK-seger ger 9,40

Fotbollskanalen

0-1 senast. Om AIK tar revansch och vinner onsdagens bortamöte med Rosenborg i kvalet till Champions League ger det hela 9,40 hos betfair.com.

AIK gjorde en helt okej insats i det första mötet mot Rosenborg på Råsunda. Det norska storlaget svarade dock för matchens enda mål då Markus Henriksen hittade rätt i den 33:e minuten.

I AIK var det främst nyförvärvet Mohamed Bangura som gladde då han visade prov på fin teknik och helt respektlöst spel mot det betydligt namnkunnigare motståndet.

I och med 0-1-resultatet på Råsunda måste AIK vinna bortamötet med Rosenborg för att ha chansen att ta sig vidare till nästa kvalomgång.

Men för att lyckas med detta måste laget höja sig rejält gentemot senast. I 0-0-matchen mot Mjällby på Strandvallen var nämligen AIK oerhört blekt och skapade knappt en enda målchans på hela matchen.

Annons

Detsamma kan man knappast säga som Rosenborgs ”genrep”. Laget besegrade nämligen Haugesund med 4-3 och Steffen Iversen blir en spelare att hålla ett extra öga på för AIK-spelarna i kväll. Den förre Tottenhamspelaren gjorde nämligen tre av Rosenborgs mål i den matchen och kostade dessutom på sig att missa en straff i matchens slutminuter.

Att AIK vinner bortamötet med den norska mästaren ger hela 9,40 hos betfair.com.

Att matchen slutar oavgjort ger 5,20 medan oddset på Rosenborgsvinst är skrivet till 1,41 hos betfair.com.

Publicerad 2010-08-03 kl 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto