Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

Pubar i Trondheim fruktar AIK-supportrarna och håller stängt

Champions League

Flera restauranger och pubar I Trondheim kommer inte att visa Rosenborgs match mot AIK under kvällen. De fruktar att de tillresta AIK-supportrarna kommer att ställa till med bråk och oroligheter.

Enligt rapporter från Norge förväntar man sig knappt 500 tillresta AIK-supportrar till kvalmatchen i Champions League mot Rosenborg på onsdagskvällen. Med oroligheterna kring det första mötet på Råsunda i åtanke kommer vissa restauranger och pubar i Trondheim att hålla stängt och inte visa matchen på storbilds-tv som vanligt.
– På grund av säkerheten för våra gäster och anställda, väljer vi att hålla stängt, säger ägaren till puben Lille London, Geir Lima, till adressa.no.
– Det är trist att det är våra lugna stamgäster som drabbas. Men vi kan inte ansvara för, eller riskera att det händer dem något.

Annons

Uefas dom efter bråket kring Råsunda-matchen var hård. Igår meddelade förbundet att AIK tvingas böta 140 000 efter att klubbens supportrar bland annat kastat föremål på de tillresta Rosenborg-supportrarna.

Medan vissa restauranger väljer att stänga i kväll kommer andra ställen istället att skärpa säkerheten och ha fler säkerhetsvakter på plats, rapporterar adressa.no.

Publicerad 2010-08-04 kl 10:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto