Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK möter "svenskdödaren" Levski Sofia: "Har större chans än mot Liverpool"

Europa League

AIK kommer att få möta Levski Sofia i den sista omgången inför Europa Leagues gruppspel. Bulgarerna slog under torsdagen ut Kalmar i kvalet.
- Bättre chans mot dem än mot Liverpool, säger Robert Åhman Persson till fotbollskanalen.se.

Efter storförlusten mot Rosenborg i Champions League fick ändå AIK chansen att spela i Europa League och under fredagen lottas stockholmarnas mot Levski Sofia inför gruppspelet. AIK hade chansen att få möta storlaget Liverpool, Johan Mjällbys Celtic, Steaua Bukarest, eller Borussia Dortmund, men det blev alltså bulgariska mästarna för AIK.
- Känner inte till dem mer än att de slog ut Kalmar, säger Robert Åhman Persson när fotbollskanalen.se ger AIK-mittfältaren beskedet om lottningen.

Tråkigt att ni inte fick möta Liverpool?

- Vi har ju lite bättre chans mot Sofia än mot Liverpool, så det tycker jag inte. Springa in på ett fullsatt Anfield kan vi istället göra senare om vi går vidare.

Annons

Levski Sofia har varit på besök i Sverige så sent som för en vecka sedan. Då spelade oavgjort mot Kalmar på Fredriksskans samtidigt som vann gårdagens retur övertygande med 5-2.

Det första mötet kommer att spelas den 19 augusti och returen en vecka senare.

Publicerad 2010-08-06 kl 14:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto