Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Henke" Larsson tonar ned Feyenoords intresse för sonen: "Det är inget provspel"

Andra ligor och cuper

Henrik Larsson tonar ned uppgifterna om att sonen Jordan provspelar med holländska Feyernoord.
- Han är där på ett "sommarlovscamp", inget annat, säger "Henke" till fotbollskanalen.se.

Feyenoord håller fortfarande kontakten med Henrik Larsson och därför kommer nu den tidigare landslagsmannens son Jordan att träna med Feyenoord Academy - Varkenoord i folkmun - under en vecka. Men det rör sig inte om ett provspel för sonen.
- Det handlar om ett "sommarlovscamp", inget annat, säger Henrik Larsson till fotbollskanalen.se.
- Jag skulle aldrig skicka min 13-årige son på provspel någonstans. Det är bara skoj för honom att se hur de har det i andra länder.

Henrik Larsson själv tillbringade fyra år i Rotterdam-klubben och även om han inte hade sin mest lyckade period där så har han beskrivit det som en lärorik tid. I dag har Feyenoord flest ungdomslandslagsspelare i Holland och en a-lagstrupp bestående till hälften av egna produkter.

Annons
Klubben skriver på sin hemsida: "Det är de goda kontakter vi har med Larsson som gjort att Jordan nu ska komma och träna med oss en vecka".

Likt sin far är Jordan en offensiv spelare, antingen som central anfallare eller ute på kanten. Han uppges dessutom ha en farlig vänsterfot.

Publicerad 2010-08-20 kl 08:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto