Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK hotar att stänga av huliganerna på livstid: "Får tillträdesförbud"

Europa League

AIK tar helt avstånd från bråken efter slutsignalen mot Levskit Sofia. Nu kan huliganerna stängas av på livstid från Råsunda.
- Vi ser över klubbens straffskalor, säger klubbens vd.

I ett pressmeddelande tar AIK helt avstånd från den vandaliseringen och de bråk som uppstod efter matchen mot Levski Sofia igår. Klubben meddelar att man kommer att göra allt för att identifiera de som deltog så att de kan ställas till svars.
- Vi ser över klubbens straffskalor - avstängning, stämma dem för de kostnader vi får, anmäla dem för tillträdesförbud till Råsunda, säger vd:n Annela Yderberg till TT.
Yderberg är annars väldigt ledsen för vad som hände efter matchen mot Levski Sofia och hoppas att AIK kan bli kvitt de personer som bara förstör för klubben.
- Det är fruktansvärt sorgligt, jag känner bedrövelse som AIK:are. Det här var droppen.

Annons
När fotbollskanalen.se talar med polisen i Västerort ska det ha inkommit minst fyra anmälningar om misshandel efter bråket vid Råsunda. Men att ingen ska ha uppsökt sjukhus.
- Jag har ingen notering om sjukhusbesök varken när det gäller skadade poliser eller civila, stationsbefälet Nicklas Mattsson till fotbollskanalen.se.

Har någon från Bulgarien misshandlats?

- Det är minst en av de tillresta som lämnat in en anmälan om misshandel.

Hur många har gripits?

– Ingen.
Mattsson tillägger att supporterpolisen kommer att hålla i utredningen kring bråket vid Råsunda. Den väntas bli klar först nästa vecka.
TT - Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-08-20 kl 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto