Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Martin Hansson bröt på Råsunda efter Blåvitts mål

Allsvenskan

16:30
AIK-Göteborg 0-1
0-1 Elmar Bjarnarson (7)

Problemen för AIK och och med deras supportrar fortsätter. Redan efter tio minuters spel så bröts matchen mellan AIK och Göteborg efter att den assisterande domaren fått föremål kastade på sig - och efter att Göteborg gjort 1-0.

Förra veckan attackerade AIK-huliganer Levski Sofias supportrar och spelarbuss under Champions league-kvalet. På söndagen var det dags igen. Efter ungefär tio minuter kastades en pappers- och en plastmugg mot den ena assisterande domaren under matchen AIK-IFK Göteborg. Minst den ena träffade, och då beslutade sig huvuddomaren Martin Hansson för att avbryta matchen och spelare och domare lämnade planen.

Annons

-Martin blåste av på grund av att han kände osäkerhet kring linjemännen. En linjeman fick en sak i huvudet, det kastades in saker hela tiden, säger Kjell Eriksson, en säkerhetsdelegat på matchen, till Canal plus.

Även mynt kastades in och träffade funktionärer, rapporter Canal plus.
Matchen inleddes igen efter ett närmare 15 minuter långt avbrott.

Några hemmasupportrar var missnöjda med ett antal domslut - bland annat ansåg de att bollen var utanför sidlinjen inför 1-0-målet.

Göteborg leder med 1-0 efter mål av Elmar Bjarnarson.

Publicerad 2010-08-29 kl 17:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto