Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6,80 på att Zlatan blir kung på nytt

Fotbollskanalen

Zlatan Ibrahimovic lämnade Milano och Italien som skyttekung för Inter. Nu är han åter i Milano men iklädd A.C. Milans tröja. Att han återigen blir serie A:s skyttekung betalar 6,80 hos betfair.com.

Malmö-sonen Zlatan Ibrahimovic lämnade den italienska fotbollen efter att säsongen 2008-2009 vunnit Serie A med Inter. Han blev även lagets samt hela ligans skyttekung med sina 25 fullträffar. Under sina år i Inter noterades ”Ibra” för 57 mål på 88 ligamatcher och under sin tid i Juventus blev det 23 mål på 69 ligamatcher.

Zlatans sejour i Barcelona kan inte ses som misslyckad. 16 mål på 29 ligamatcher första säsongen är godkänt med tanke på anpassningen till nytt spelsystem och nya lagkamrater. Klart är också att Zlatan inte passade in i Barcelonas spelsystem – något Pep Guardiola samt klubbens scouter får ta på sig.

Annons

I Milan kommer
han matas med passningar och inlägg från Ronaldinho och att den italienska ligan passar Zlatan mycket bra är sedan tidigare känt. Att det nu blir en lyckad återkomst till Milano och en ny skytteligatitel betalar 6,80 hos betfair.com. Det är något vi håller som troligt och lirar.

Samuel Eto’o, som
tog Zlatans plats i Inter, betalar 5,40 gånger pengarna medan fjolårssäsongens skyttekung, Di Natale, ger 6,60.
Publicerad 2010-08-30 kl 10:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto