Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Elfsborg nobbade Schalke i sista stund - vill ha 30 miljoner

Allsvenskan

Nu avslöjas det att Denni Avdic bara var ögonblick från en övergång till tyska storklubben Schalke 04. Men Elfsborg som - enligt vad FotbollDirekt erfar - vill ha en 30-miljonersaffär bestämde sig i sista stund för att säga nej.

- Det var jättesvårt. Jag och Stefan Andreasson (sportchefen) reste ner till Tyskland i fredags och förhandlade över lördagen innan vi på söndagen bestämde oss för att säga nej, avslöjar Elfsborgs ordförande Bosse Johansson.

- Men Schalke visade den största seriositet så det var ett svårt beslut att ta, inte minst för Dennis skull som vi förstår är besviken. Men jag tror Schalke kommer tillbaka och överhuvudtaget kommer Denni att få fler ännu bättre chanser.

Exakt vad tyskarna bjöd Elfsborg för Denni Avdic är oklart.
Men enligt källor till FotbollDirekt.se har Elfsborgs ledning satt miniminivån till 30 miljoner kronor för den allsvenske skytteligaledaren.

Annons

- Jag kan inte kommentera vad vi har begärt men det är klart att det handlade om att vi kände att vi inte blev erbjudna riktigt vad vi tycker att han är värd.

- Vi vill ju Denni väl men det går att jämföra hans situation med Emir Bajramis. Emir väntade och det var inte något han förlorade på.

Men Schalke är inte vilken klubb som helst - det måste ha varit nära?
- Det var nära. Det var ett beslut vi funderade in i det längsta på innan vi bestämde oss för att säga nej.
- Schalke är definitivt en toppklubb och en typ av klubb som skulle kunna vara rätt för Denni.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-09-03 kl 12:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto