Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby skulle blåsas med dubbla avtal: ”Måste varit Cabrera”

Superettan

Med dubbla avtal med olika köpesummor för Linus Hallenius försökte någon att blåsa Hammarby på miljontals kronor i samband med Genoas köp av Linus Hallenius, skriver Sportbladet. Misstankarna riktas från klubbens håll mot agenten Oliver Cabrera.

Sportbladet har kommit över två olika kontrakt som skickats till Hammarby när Genoa förhandlade om att köpa Linus Hallenius.

Det första som skickats från en italiensk advokatbyrå innehåller et bud från Genoa på 1,7 miljoner euro, knappt 17 miljoner kronor – och stipulerar att om summan skulle öka så ska allt utöver 1,7 miljoner euro tillfalla advokatbyrån, skriver Sportbladet.

Därefter fick Hammarby ett kontrakt direkt från Genoa med ett bud på 2,5 miljoner euro, nästan 25 miljoner kronor. Med det första kontraktet ska alltså någon ha försökt få Hammarby att skriva på ett avtal innan Genoa kom med sitt bud på 2,5 miljoner euro – och därmed lura dem på ett överskott som om man går till Genoas bud i kontrakt nummer två skulle ha blivit över 7,5 miljoner kronor.

Annons

Vem som står bakom den italienska advokatbyrån är oklart – men Hammarby IF FF:s ordförande Kent Herzell säger till Sportbladet att han misstänker att det är Oliver Cabrera då det var Cabrera som presenterade advokatbyrån för Hammarby.

Cabrera som efter Fotbollskanalens och TV4:s avslöjande om att han suttit på dubbla stolar i förhandlingar om spelarförsäljningar är under utredning av Svenska Fotbollförbundet vill inte kommentera Sportbladets uppgifter, eller Kent Herzells misstanke om att han ligger bakom advokatbyrån.

Publicerad 2010-09-05 kl 11:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto