Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK:s försvar: "Har inga problem med Dulee"

Allsvenskan

Utslängd från Liberias landslag efter en sen festkväll.
Men AIK försvarar sin stjärna.
- Vi har inga problem med Dulee Johnson, säger sportchefen Jens Andersson till Eurosport.

Tillsammans med förre Häckenspelaren Dioh Williams och Francis Grandpa ska Johnson ha hamnat i trubbel när Liberias landslag samlades i veckan. Trion uppges ha råkat i bråk med en pressfotograf efter att ha anlänt sent till hotellet från en nattlig runda på stan.

Det är inte första gången som AIK-mittfältaren Dulee Johnson skapar rubriker för händelser utanför det rent sportsliga, men från klubbens ledning får han ändå stöd.

- Jag har inte ens pratat med Dulee efter det som hände i Liberia, men naturligtvis ska vi ta ett snack med honom vid ett senare tillfälle. Mycket mer än så tror jag inte att det blir, säger AIK:s sportchef Jens Andersson till eurosport.se.

Annons

- Det har varit mycket negativa skriverier om Dulee - och hela AIK - under säsongen. Ta till exempel det där med att han skulle vilja lämna klubben. Det är en naturlig reaktion från en spelare på den här nivån när man inte får speltid - det är inget konstigt och jag vet att han i grund och botten trivs väldigt bra här. Mycket har blivit alldeles för uppförstorat.

Jens Andersson förnekar bestämt att det skulle finnas en schism föreningen och Johnson emellan.

Publicerad 2010-09-05 kl 16:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto