Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

KLART: Milic tar "time out" från Djurgården

Allsvenskan

Djurgården har meddelat att Hrvoje Milic tar "time out" under hösten. Yttern har haft svårt att anpassa sig till klubbens regler och ska nu flytta hem till Kroatien.

Ratade Hrvoje Milic har inte hittat någon ny klubb under sommaren och kommer att ta en paus från Djurgården i höst.
– Jag vill med respekt för Milic inte gå in på alla detaljer kring det här, säger managern Stefan Alvén till fotbollskanalen.se.
– Men vi har en del enkla regler i klubben som han har haft svårt att följa och då har vi tillsammans bestämt att han ska ta en "time out".

Vad är det för regler?

– Det är bara vanliga enkla regler som alla följer. Inget speciellt egentligen.

Har fler spelare haft svårt att anpassa sig till det här?

– Det är klart att reglerna har diskuterats och att vissa har olika uppfattningar om dem, men det är inte så att våra spelare struntar i dem. Vi har en väldigt skötsam trupp.

Annons

Hrvoje Milic berättade tidigare i somras att han var nära en övergång till Bundesliga, men enligt Alvén var Djurgården aldrig i kontakt angående en övergång av Milic.
– Vi har inte hört ett ord från någon.

Managern berättar också att klubben skulle ha haft ett möte med Milic i förra veckan där de skriftligen skulle skriva under villkoren för pausen under hösten. Men kroaten dök aldrig upp.
– Nej, jag fick ett mejl igår faktiskt där vi kom överens om detaljerna. Nu är det tänkt att han ska vara med familj och vänner nere i Kroatien för att ser över sin framtid, säger Stefan Alvén till fotbollskanalen.se och meddelar samtidigt att Milic ambition är att hitta en ny klubb och flytta från Djurgården i januari.

Hrovje Milic kom till Djurgården förra säsongen som 19-åring och spelade 26 matcher under 2009 där han gjorde tre mål. Under våren 2010 spelade kroaten åtta matcher i den blårandiga tröjan.

Annons
Publicerad 2010-09-06 kl 18:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto