Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Huvudsponsorn sviker inte Hammarby

Superettan

Carlsberg är den sponsor som exponerar sig mest på Hammarbys matchtröjor genom sitt varumärke Pepsi. Trots all turbulens som varit finns det ingen tanke på att avsluta samarbetet.

- Jag kan säga så här: Vårt samarbete är långsiktigt och det gäller i både framgång och motgång, säger Henrik Byström, PR-ansvarig på Carlsberg Sverige till FotbollDirekt.se.

Ideliga avhopp från styrelsen. Tränare som hotas och tvingas lämna sitt uppdrag i förtid. Sportsliga motgångar, där kvalstrecket nedåt är närmare än kvalstrecket uppåt och med största sannolikhet ingen återkomst till allsvenskan nästa säsong.
Men trots hotelser och avhopp - Hammarbys huvudsponsor Carlsberg har inga problem med att deras varumärke Pepsi förknippas med den turbulens som råder i klubben.

- Jag ser ingen anledning till att omvärdera vårt samarbete med klubben, säger Henrik Byström.

Annons

- Vårt engagemang är som sagt långsiktigt, betonar Byström.

Tidigare har en sponsor som Folksam hoppat av som huvudsponsor efter det bråk som då var i klubben och är numera bara "officiell partner" och inte heller Unicef ville vara kvar på tröjan, efter de bråk som var på läktarplats och saker som inte var förenligt med organisationens värderingar.

Publicerad 2010-09-07 kl 12:37
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto