Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Zlatan nobbade Juventus: "Hade hemliga förhandlingar med Barcelona"

Italien

Enligt Four four two hade Barcelona kommit överens om att sälja Zlatan tillbaka till Juventus. Men svensken nobbade och valde istället Milan.

Det är krönikören Simon Stent i fotbollsmagasinet Four four two som i dag skriver att Zlatan Ibrahimovic var på väg att hamna i sin gamla klubb Juventus.

"Den gamla damen" kopplades tidigt ihop med svensken efter petningen i Barcelona under våren och Stent skriver att klubbarna ska ha förhandlat i hemlighet om svensken: "Det pågick hemliga förhandlinar om svensken mellan Barcelona och Juventus. De båda klubbarna enades om ett pris på 230 miljoner, men Zlatan valde ändå att gå till Milan".

Övergången till Milan är ett säsongslångt lån med en option om en permanent övergång för samma pris - 230 miljoner kronor.

Annons

Zlatan Ibrahimovic spelade i Juventus mellan 2006 och 2009. Under den tiden nätade han 23 gånger på 69 matcher och vann två ligatitlar i Juventus men båda fråntogs klubben i samband med Calciopoli, den stora mutskandalen i Italien. Det var samma skandal som tvingade ner klubben i Serie B och det var då Zlatan valde att lämna klubben och skriva på för Inter.

Publicerad 2010-09-08 kl 17:48
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto