Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Cabrera dömd för misshandel - kan mista licens

Allsvenskan

Fotbollsagenten Oliver Cabrera har dömts för misshandel. Om domen vinner laga kraft kan han mista sin licens.

FIFA-agenten Oliver Cabrera har i veckan varit uppe i Tingsrätten och i dag kom domen.

Cabrera dömdes mot sitt nekande, till villkorlig dom och samhällstjänst i 50 timmar för misshandel i Stockholms Tingsrätt.

Skulle domen vinna laga kraft innebär det för Cabreras del att han hamnar i strid med en av Svenska Fotbollsförbundets bestämmelser för agenter som säger att man inte får förekomma i kriminalregistret (artikel 2).

Det ska emellertid påpekas att innan domen vinner laga kraft så ska Oliver Cabrera få chansen att överklaga, något som det ännu inte är klart om han kommer att göra. Till realtid.se säger en handläggare vid Stockholmstingsrätt att domen ännu inte är färdigskriven, så innan den är klar kommer Cabrera sannolikt inte att fatta något beslut om huruvida han vill överklaga eller inte.

Annons

Oliver Cabrera är sedan tidigare under utredning hos Svenska Fotbollsförbundet då det finns misstanke att han suttit på dubbla stolar i förhandlingar vid spelarförsäljningar från allsvenskan.

Fotbollskanalen.se har sökt Oliver Cabrera för en kommentar.

Publicerad 2010-09-10 kl 22:51
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto