Barcelona glömde helgens fiasko - krossade Panathinaikos med 5-1

Efter helgens fiasko i ligan chockades Barcelona direkt mot Panathinaikos. Men sedan visade de spanska mästarna att det inte fanns något tvivel och krossade sina motståndare med 5-1.

Barcelona såg till en början ut att få en ny tuff kväll, efter den överraskande förlusten mot nykomlingen Hercules från Alicante i den spanska ligafotbollen. I tisdagens Champions league-premiär mot Panathinaikos släppte laget in första målet igen.
Men den här gången vek storstjärnorna inte ner sig.

Sidney Govous ledningsmål i den 20:e minuten var kvitterat bara två minuter senare, när Lionel Messi fick ett friläge och enkelt lade in bollen i mål.

Efter David Villas första Champions league-mål för "Barca" och ett till av Messi stod det 3—1 redan i halvtid.

I andra halvlek missade Messi sedan en straff. Men det hade Barcelona råd med och vann till slut med 5—1.