Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

Zlatan i tv-bråk - högg på Milan-legendar

Champions League

De två målen till trots, när Arrigo Sacchi kom på tal slog Zlatan Ibrahimovic tillbaka mot den förre Milantränaren i direktsänd TV.

Zlatan Ibrahimovic fick en riktigt skön start på sin CL-karriär med Milan – och de två målen mot Auxerre var en skön revansch efter kritiken efter den tröga starten i Serie A då Milan förlorade med 2-0 mot Cesena.

Efter matchen intervjuades Zlatan av Mediaset, och när han fick höra att före detta Milantränaren med stora framgångar på 80- och 90-talet och tidigare italienske förbundskaptenen Arrigo Sacchi var i studion och hade fällt kommentaren ”Ibrahimovic hade inte gjort första målet om han inte haft så stora fötter”, tände han till.
- Sacchi måste lära sig att vara tyst. Han borde prata mindre i tidningarna och i TV. Vill han någonting borde han komma till mig, sade Zlatan.

Annons

Hans utbrott följdes av en kort och lite avvaktande tystnad innan det från studion Sacchi själv sa att ”det var menat som en komplimang”. Han sa sedan direkt till Zlatan:

- Jag tycker att jag har rätt att framföra min åsikt på ett balanserad och artigt sätt, jag har aldrig förolämpat dig.

Zlatan svarade korthugget:
– När vissa pratar pratar de för mycket. Du är en av dem. Om du inte gillar hur jag spelar så titta inte, fortsätter Zlatan.

Orsaken till Zlatans ilska är att Sacchi kritiserade Barcelona för deras värvning av Ibrahimovic, och han ”varnade” även Milan när de ville ha Zlatan. Kritik som Zlatan också tog påtalade i sändningen.

Här kan du se inslaget från italiensk TV. OBS, ej textat.

Publicerad 2010-09-16 kl 15:31

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto