Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Petter Hansson öppnar för allsvenskan - AIK suget

Allsvenskan

Petter Hansson kan återvända till allsvenskan - och det lutar åt ett Stockholmslag.

Först blev han aktuell för landslagscomeback - nu har han återigen öppnat dörren för en comeback i allsvenskan.

Redan förra hösten kunde fotbollskanalen.se berätta om att Petter Hansson började fundera på att vända hem till allsvenskan. Med facit i hand vet vi att det blev en flytt till Monaco istället - men nu har Hansson återigen börjat fundera på allsvenskan.

Det verkar dock inte som att Halmstad som han lämnade för Heerenveen 2002 ligger högst upp bland alternativen som allsvensk comebackklubb.

Hansson verkar ha siktet inställt på en Stockholmsklubb, han säger sig nämligen ha planerat att bosätta sig i Uppsala. Och då är ju som bekant en Stockholmsklubb det närmaste alternativet.

Annons
- Möjligheten finns, men ännu så länge vet jag inte hur det blir nästa säsong, säger Hansson till Expressen.

DIF:s sportchef Stefan Alvén är avvaktande när han tillfrågas av Expressen - men kollegan i AIK är mer intresserad när Hanssons hemflytt kommer på tal.
- Det vore en intressant lösning. Det är en bra fotbollsspelare, och vi är alltid intresserade av bra spelare. Ska Petter hem och bosätta sig nära Stockholm så ska vi såklart se över möjligheterna, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson till Expressen.

Med tanke på hur den allsvenska tabellen ser ut i dagsläget där både AIK och BP är i en utsatt position är det inte otänkbart att nästa säsong så startar en allsvenska med bara ett Stockholmslag, Djurgården. Som alltså inte verkar vara intresserat.

Publicerad 2010-09-17 kl 11:59
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto