Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

''Vi blev tagna av Djurgårdens press''

Allsvenskan

Djurgårdens höga press blev för mycket för Malmö FF. Guldfavoriten förlorade och Ivo Pekalski imponeras av Djurgårdens spel.

– Det var tungt, vi blev lite tagna av deras höga press. På slutet kom vi tillbaka, men det var naturligt när Djurgården försvarade sin ledning, säger Ivo Pekalski till Sydsvenskan.

Men på frågan om Malmö riskerar fler bakslag på liknande vis om fler lag spelar som Djurgården gjorde i går kväll så vill han tro att det mest är ett blindskär det handlade om.

– Det känns väl så att alla försöker göra det, men vi hade en dålig dag mot Djurgården, fortsätter Pekalski.

Ja, tillfälligheter eller början på en period av guldfrossa?
Försprånget till Helsingborg är i alla fall borta och besvikelsen kunde inte MFF-spelarna dölja i går.

Annons

– Stämningen är väldigt dyster i omklädningsrummet. Inte bara för att vi förlorade, utan mest sättet vi förlorade på, säger tredjemålvakten målvakten Dejan Garaca tungt.
– Vi spelade inte bra och kom inte upp i normal standard. Men det är bara att ta nya tag, det här ska Göteborg få betala för på söndag.

Att Garaca så hastigt fick hoppa in när Johan Dahlins skada visade sig för svår för spel - så hann nerverna spela Garaca ett spratt.

– Det var väl lite nervöst, det märktes på några hemåtpass och insparkar, men det släppte efter tjugo minuter.

Men trots att han kanske inte var helt lyckad i situationen som föranledde Kennedy Igboananikes matchavgörande mål så känner han sig ganska nöjd.

– Vi diskuterade det lite grann och målet var det inte så mycket att göra åt. Han gjorde en bra chipp helt enkelt. Och han var snabb i vändningarna. Annars tyckte killarna att det var okej, även om det inte var en jättematch.

Annons

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-09-21 kl 10:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto