Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Efter fansprotesterna – AIK:s styrelse beredd att lämna sina platser

Allsvenskan

Hårda protester från fansen fick AIK:sstyrelse att gå ut med ett meddelande på hemsidan där man sade att man ställer sina platser till förfogande.

Regerande svenska mästarna slåss för sin allsvenska existens och klubbledningen har fått höra rop efter deras avgång under säsongen.

På tisdagskvällen genomfördes även en protest i samband med ett medlemsmöte i AIK FF där den så klalade AIK-alliansen manifesterade sitt missnöje med hur klubben skötts

På tisdagen gick styrelsen i AIK Fotboll AB ut med ett meddelande på officiella hemsidan där man ställde sina platser till förfogande, och att det stod fritt för vem som helst att nominera ersättare till dem. ” Vi vill bara med denna text meddela att vi inte tänker avgå, men att våra platser självklart står till förfogande. Finns det personer som har bättre kompetens och mer erfarenhet samt den tid som krävs och är villiga att på ideell basis arbeta som styrelseledamöter i AIK Fotboll så är det bara bra. Vi är alla AIK:are och vill alltid spela med bästa möjliga lag - även i styrelserna”, stod det bland annat att läsa.

Annons

AIK-styrelsens utspel verkar ha fått effekt på de missnöjda fansen.
- Ja, att de nu gått ut och officiellt ställt sina platser till förfogande applåderades. Nu är det fullt fokus på det sportsliga och att lösa situationen. Men vi anser fortfarande att personerna i styrelsen borde bytas ut till mer kompetenta människor som kanske är mer sportsligt inriktade. Det finns ingen fotbollskunskap i dagens styrelse. Men nu fokuserar vi på att hjälpa laget, säger Black Armys ordförande Daniel Wilhelmsson till Sportbladet.

Läs hela styrelsens meddelande HÄR. (Extern länk)

Publicerad 2010-09-22 kl 00:43
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto