Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

EXTRA: Nannskogs karriär ser ut att vara över: "Vill inte riskera min framtid"

Andra ligor och cuper

Stabaek-proffset Daniel Nannskogs svåra skada läker inte som planerat. Nu ser karriären ut att vara över.
– Känner jag så här i december tvingas jag kasta in handduken, säger han till fotbollskanalen.se.

Stabaek-anfallaren Daniel Nannskog drog på sig en riktig mardrömsskada i mitten av augusti. 36-åringen var tvungen att utgå i matchen mot Strömsgodset och senare stod det klart att en främre lårmuskel var helt sönderriven och han blev borta på obestämd tid. Rehabiliteringen verkar inte ha gott åt rätt håll för Nannskog vars karriär nu kan vara över.
- Om det inte blir bra under hösten och smärtan inte ger med sig måste jag sluta, så enkelt är det, säger han till fotbollskanalen.se.
- Jag rehabiliterar mig fortfarande, men som det känns nu gör det väldigt ont. Processen går långsamt. Känner jag så här i december tvingas jag kasta in handduken.

Annons

Vill du fortsätta spela?

- Jag vill spela om jag blir helt frisk till 100 procent. Men jag tänker inte riskera min framtid. Jag vill kunna leka med barnen och sådana saker. Det är inte värt att riskera min hälsa, det tänker jag inte göra.

Vad har du för planer om det inte blir en fortsättning?

- Det finns många spännande utmaningar och jag är inte orolig på den fronten. Det kommer att öppna sig möjligheter när jag lämnat mitt besked. Men jag tar en sak i taget och ser hur det går med skadan först.

Daniel Nannskog har bland annat representerat Malmö FF, Djurgården, Landskrona och kinesiska Shanghai Shenhua under sin långa karriär. Den Helsingborgs-födde anfallaren har ett år kvar på sitt kontrakt med Stabaek, där Jörgen Lennartsson blir ny tränare till nästa säsong.

Publicerad 2010-09-27 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto