Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

HIF tar lätt på Djurgårdens intresse

Allsvenskan

Helsingborg tror nu på en lösning med Marcus Lantz.
Sportchefen Jesper Jansson oroas inte för Djurgårdens påstådda intresse och har svårt att tro att stjärnan skulle vara på väg till Stockholm.

- Vi har en bra dialog med Marcus och vi vet vart vi har varandra, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se.

- Djurgårdens intresse reagerar jag inte alls på. Det är obekräftade uppgifter och vi vet som sagt vart vi har varandra. Att klubbar är intresserade av en bra spelare som Marcus är inte alls konstigt.

Ett faktum som däremot inte går att komma i från är att Marcus Lantz kontrakt går ut vid årsskiftet och trots månader av förhandlingar så ser Helsingborg och Lantz fortfarande ut att stå ganska långt i från varandra.

- Vi står väl inte närmare varandra i dag än i somras. Det kan jag inte säga. Visst har det dragit ut på tiden men jag är inte orolig och vi är inte stressade av om Djurgårdens intresse skulle visa sig riktigt - inte med den dialog vi känner att vi har med Marcus.

Annons

Helsingborgs ledning ser därmed alltså ut att se Marcus Lantz som en viktig grund även för de närmaste åren och kommer inte automatiskt bara att släppa i från sig 34-åringen, även om han inte skulle vilja tumma på sina lönekrav.

- Vi ska nu på allvar sätta oss ned med Marcus efter säsongen. Det har vi kommit överens om och då ska vi spela med öppna kort mot varandra så får vi se.
- Men som sagt vi har en bra dialog och vi har inte gett upp.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-09-30 kl 12:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto