Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fullbordat AIK-fiasko ger 2,15

Fotbollskanalen

En degradering från allsvenskan hade varit ett praktfiasko för den regerande mästaren AIK men faktum är att det scenariot inte är långt borta från att slå in. Ett spelbolag erbjuder oddset 2,15 på att huvudstadslaget ramlar ur allsvenskan i år.

Inför de fyra avslutande omgångarna av allsvenskan 2010 placerar den regerande mästaren AIK sig på negativ kvalplats och har endast ett poängs försprång på bakomvarande Gefle samt Brommapojkarna som innehar direktplatserna ut ur allsvenskan. Solna-laget har endast spelat ihop 25 poäng på 26 matcher och har i dagsläget två poäng upp till säker mark där nykomlingen Åtvidaberg placerar sig med sina 27 poäng.

De två kommande
omgångarna blir högst avgörande för AIK:s framtid då nästjumbon Gefle först kommer på besök till Råsunda och därefter gästar AIK Halmstad som för stunden har sju poäng mer inspelat än Stockholmslaget. Skulle AIK inte klara sig ur detta utsatta läge utan åker ur allsvenskan betalar det 2,15 i odds.

Annons

Favorit till att ramla ur allsvenskan är ett annat Stockholmslag – nämligen BP. 1,30 gånger pengarna betalas om tabelljumbons allsvenska deltagande är över för den här gången, medan nästjumbon Gefle står i 1,60. Nykomlingen Åtvidaberg, som svarat för en fin höstsäsong, är minst troligt av nämnda lag att åka ur allsvenskan då de står i 2,40 gånger insatsen.

Publicerad 2010-10-05 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto