Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vi punktmarkerar Zlatan - följ allt med specialkamera på fotbollskanalen.se

Sverige

Fotbollskanalen.se punktmarkerar Zlatan Ibrahimovic i matchen mot Holland. Med en specialkamera följer vi allt han gör före, under och efter kvalrysaren.

Fotbollskanalen.se gör det som Holland också lär göra. Punktmarkerar Zlatan Ibrahimovic. Vi riktar nämligen en specialkamera mot honom i tisdagens EM-kvalmatch mot Holland. Slå på fotbollskanalen.se strax innan matchen på tisdag så kan du följa varenda dribbling, varenda gest och varenda min som Zlatan gör - före, under och efter matchen.

Här kan du se Ibrahimovics dribblingar och jakt på mål, hans känslor om Van Bommel delar ut en tackling på någon annan och hur han själv stångas med holländska försvaret.

- Vi är lyckligt lottade att ha en av världens bästa fotbollsspelare i Sveriges landslag och självklart vill vi följa honom extra noga, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef TV4-Gruppen.

Annons

Det blir oerhört späckat med fotboll fram till matchen. TV4 och TV4 Sport sänder bland annat "Fotbollskanalen Europa EM-special" på söndag, måndag och tisdag -direkt från Holland. Missa så lite du kan!

Måndag 11 oktober
23.35: Fotbollskanalen Europa – EM-special, Direkt från Amsterdam, Tv4

Tisdag 12 oktober
17.30 i TV4 Sport: EM-kval: Finland-Ungern
19.30 i TV4 Sport: Studio: EM-kval. Direkt från Amsterdam.
20.00 i TV4: Studio: EM-kval. Direkt från Amsterdam.
20.30 i TV4: EM-kval: Holland-Sverige, Direkt från Amsterdam
22.30 i TV4: Studio: EM-kval, Direkt från Amsterdam.
23.00 i TV4 Sport: Fotbollskanalen Europa – EM-special, Direkt från Amsterdam

Peter Jihde är programledare för EM-studion och vid sin sida i studion i Amsterdam har han experten Anders Andersson och fotbollskanalens Olof Lundh. Kommentator är Jesper Hussfelt och expertkommentator är Pontus Kåmark. Reportrar är Patrick Ekwall och Anna Brolin.

Annons

Patrick Ekwall är programledare för Fotbollskanalen Europa: EM-special och bredvid sig har han Olof Lundh, Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark.

Publicerad 2010-10-12 kl 13:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto