Eguren målskytt när Uruguay imponerade - Forlan strejkade

Landslag

Sebastian Eguren gjorde Uruguays 4-1-mål när laget krossade Indonesien med 7-1.

Uruguays fina VM-form håller i sig. Att laget skulle slå Indonesien i en träningsmatch var det väl inget snack om men laget övertygade mer än väntat. Boaz Salossa satte överraskande 1-0 för hemmalaget och efter 35 minuter ledde Indonesien fortfarande. Då vaknade VM-fyran på allvar och framför allt deras två världsanfallare. Edinson Cavani satte 1-1 och Luis Suarez 2-1 innan halvtidsvilan. I den andra halvleken dubblade Suarez upp sin målskörd innan ex-Hammarby och AIK-spelaren Sebastian Eguren utökade till 4-1. Suarez blev sen hattrick skytt när han förvaltade en straffspark och Cavani ville inte vara sämre. Med två mål under matchens sista tio minuter fastställde han slutresultatet till imponerande 7-1.

I och med att båda anfallarna levererade hattrick var det nog ingen som saknade Diego Forlan. Anfallaren strejkade i matchen efter en konflikt där hans bror ville arrangera matchen men inte fick det. Fansen behöver dock inte oroa sig, strejken var bara en match lång och redan på tisdag spelar Forlan landslagsfotboll igen.

Publicerad 2010-10-08 kl 18:58