Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett år efter kraschen - Davies stoppad i vansinnesfärd på 200 km/h

Andra ligor och cuper

Förra året var Charlie Davies nära att mista livet i en bilkrasch.
Nu uppges han ha stoppats av polisen – efter en vansinnesfärd på 200 kilometer i timmen.

Det är franska lokaltidningen Les Progrés som rapporterar om den påstådda incidenten på fredagen. Davies, som spelar i Sochaux, ska ha klockats av trafikpoliser vid en motorväg i Frankrikes Jura-region. Vid tillfället ska anfallaren ha kört sin Audi Q7 i en hastighet av närmare 200 kilometer i timmen.

Det är nästan på dagen ett år sedan Charlie Davies var inblandad i en mycket otäck olycka utanför Washington i USA. Den gången krockade fordonet han färdades i med ett vägräcke och en medpassagerare avled till följd av sina skador.

Davies själv fick ett flertal frakturer i ansiktet, skadade inre organ, bröt ena lårbenet och ådrog sig ett antal andra blessyrer. Ett tag svävade han mellan liv och död, men kunde sedermera sakta men säkert inleda sin rehabilitering och ta sig tillbaka i fotbollsträning.

Annons

Den 24-årige forwarden fick sitt stora genombrott i allsvenskan och Hammarby innan han förra sommaren flyttade till franska ligan.

Publicerad 2010-10-09 kl 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto