Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

HBK om Kujovic utspel: ''Det är inte sant''

Allsvenskan

I går visste inte Emir Kujovic vart han hade Halmstad. I dag reagerar tränaren Lasse Jacobsson med förvåning på utspelet och hävdar att Kujovic förhalar för att gratis kunna lämna Halmstad om en månad.

- Men det där han säger är ju inte sant. Han fick ett kontraktserbjudande från oss redan i maj. Ett kontrakt som dessutom är klart bättre än det han har i dag, avslöjar Halmstads tränare Lasse Jacobsson för FotbollDirekt.se.

Halmstadstränarens version är emellertid inte i närheten av Emir Kujovic.
I går i en intervju sade sig supertalangen ha svårt att förstå tystnaden från Halmstad därifrån han inget hört med bara en månad kvar av kontraktet.
- Vi har inte pratat. Jag vet ingenting. Men jag är inte orolig och vet att min agent har alternativ, sade Kujovic.

- Jag vet inte varför de inte hört av sig. Du får fråga klubben om varför de inte tagit i frågan.

Annons
- Men jag är inte orolig. Jag vet genom min agent att det finns ett intresse för mig.

Lasse Jacobsson skärper tonen när han får höra om Kujovic utspel:
- Han har ju fått ett kontraktserbjudande redan i somras men har inte svarat. Och så sent som för någon vecka sedan var vår klubbdirektör Mikael Kaller i kontakt med Emir men utan att få något svar. Hans agent har också fått förslaget, säger Jacobsson och har sin teori klar:

- Jag skulle tro att de medvetet bestämt sig för att förhala och bara väntar på att kontraktet ska löpa ut den sista november så han kan gå gratis i från oss.

Ändå vill inte Lasse Jacobsson påstå att Emir Kujovic bränt sina möjligheter i Halmstad. Jacobsson tror fortfarande på talangen, trots att Kujovic speltid varit så begränsad.

- Chansen finns fortfarande för honom hos oss. Jag har inte stängt någon dörr men då måste han svara på det erbjudande han fått i från oss och som dessutom är klart bättre än det kontrakt han fått innan.

Annons
Publicerad 2010-10-11 kl 10:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto