20:00 Barcelona - Valencia 2-1
38' P. Hernandez
48' Iniesta
63' C. Puyol

Giganterna kämpade länge under första halvlek. Valencia är än så länge obesegrade denna säsong och det märktes efter 38 spelade minuter när bortalaget gick i ledning genom Pablo Hernandez.

Men i andra halvlek hände något. Först kom Iniesta och sedan Puyol, och Barca vände matchen mot ett förvånat Valencia. 2-1 till Barca.

På tilläggstid är knytnävarna i luften och Valencias Aritz Aduriz får gult för osportsligt beteende. Mycket irritation i luften under de kommande minuterna - bland annat Vicente och Dani Alves drabbar samman, men splittras på av lagkamrater.

Resultatet innebär att Barcelona och Valencia delar serieledningen i La Liga. Men Real Madrid kan ta över den positionen om de besegrar Malaga på bortaplan i den sena kvällsmatchen.

Publicerad 2010-10-17 kl 11:09