Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Se Robbie Savages show - sjunger i Fotbollskanalen Europa

England

Här showar Robbie Savage – i direktsända Fotbollskanalen Europa. Kolla in klippet när han sjunger för Kåmark, Hussfelt, Lundh och Ekwall.

Ni som följt walesaren genom hans långa karriär, från Manchester United i Premier League till Derby i the Championship, vet att Savage är en man med många lustigheter för sig. På planen må han vara en tuffing – men vid sidan av den drar han sig inte för att skämta friskt med medier, lagkompisar och supportrar.

Så inför Derbys match mot Portsmouth förra veckan slog Savage till – med en egenkomponerad musikvideo. Sittande i sin bil bara timmar före avspark. Till en klassisk popdänga sjöng mittfältaren in ett löfte till fansen: Inget lag kommer till Pride Park och plockar tre poäng.

Och ännu roligare: Fotbollskanalens Pontus Kåmark känner Robbie Savage från duons gemensamma tid i Leicester City. Så mitt under sändning ringde han upp sin gamle kompis – som inte drog sig för att ta ton inför en nöjd svensk expertpanel.

Annons

Vi lovar – det här klippet vill ni inte missa. Historiskt rolig tv utlovas!

Publicerad 2010-11-08 kl 04:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto