Uniteds otroliga avslutning - hämtade upp till 2-2 mot Villa

United var uträknade mot Aston Villa, men lyckades ta in 0-2-underläget med bara minuter kvar av matchen.

Aston Villa hade spelet i stora delar av matchen i inledningen mot Manchester United och fick sedan en välförtjänt straff när Wes Browm drog ner Ashley Young i mitten av den andra halvleken. Yttern tog själv hand om straffen och satte säkert ledningsmålet.

Bara minuter senare kontrade Marc Albrighton in 2-0 och Untid såg ut att vara ett slaget lag.

Men man ska tydligen aldrig räkna bort Sir Alex mannar. Inbytte ynglingen Macheda smällde in 2-1 bara minuter senare och strax därpå kröp mittbacken Vidic upp och agerade fyrtorn i offensivt straffområde. Och tur var väl det. Serben nickade läckert in Nanis fina inlägg och kvitteringen var ett faktum.

På övertid hade dessutom Obertan ett gyllene läge att fullborda vändingen, men Friedel räddade snyggt med sitt kala huvud.

Matchen slutade dock 2-2 och det verkar vara omöjligt att slå Manchester United den här säsongen, utan att de 18-faldiga mästarna övertygar. Nu har laget sju kryss den här säsongen, men bara sex segrar.

Aston Villa: Friedel - Young, Dunne, Collins, Warnock - Albrighton, Hogg, Bannan, Downing, Young - Agbonlahor.

Manchester United: van der Sar - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Park, Fletcher, Carrick, Nani - Hernandez, Berbatov.

Publicerad 2010-11-14 kl 20:18