Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Göran Göransson drabbad av hjärnblödning – Erik Hamrén: Jag är väldigt ledsen

Sverige

MALMÖ. En skakad Erik Hamrén inledde presskonferensen på måndagen med ett ledsamt besked. Landslagets spion Göran Göransson drabbades av en hjärnblödning på lördagen.
- Jag är väldigt ledsen, säger Hamrén.

Landslagets spion Göran Göransson, 54 år, drabbades på lördagen av en hjärnblödning och hålls fortfarande nedsövd på sjukhus. Det var på en tränarkonferens med Sveriges elittränare på lördagen som det hände. Förbundskapten Erik Hamrén var med på konferensen där Göran Göransson mådde dåligt och lämnade sällskapet innan han tuppade av.
Han hittades och fick hjälp men ännu är det oklart hur allvarligt det är.
- Vi står i nära kontakt med familjen och gör vad vi kan för att hjälpa dem, säger landslagets presschef Hans Hultman.

Erik Hamrén höll på måndagen presskonferens och inledde med att berätta om händelsen.

Annons
- Det gör mig väldigt ledsen och nedstämd. Det är svårt när en så nära vän drabbas av något sådant, sa en uppenbarg skakad förbundskapten.

Göran Göransson spelade under sin aktiva karriär i AIK där han debuterade som 17-åring och spelade över 250 matcher. Runt millenieskiftet jobbade Göransson som förbundskapten för U21-landslaget och sedan 2002 har han jobbat som spion med att kartlägga motståndare för U21-landslaget och A-landslaget. Senaste uppdraget var att kartlägga Holland inför höstens kvalmatch.

Publicerad 2010-11-16 kl 14:17
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto