Romas sköna vändning - Totti straffade Bayern

Med en straff av den store Totti fullbordade Roma en fantastisk vändning mot förra säsongens CL-finalist Bayern München.

Efter två mål av Mario Gomez i första halvlek såg Roma ut som ett slaget lag - men i andra halvlek var det ett nytt Romlag som klev ut på Olympiastadion.

Tidigt i andra halvlek reducerade Borriello för hemmalaget och man jagade sedan en kvittering. Och det dröjde ända till den 81:e minuten innan den kom genom Daniele De Rossi som satte tvåan från nära håll på passning från John-Arne Riise.

Roma gjorde sedan också 3-2 efter att Kraft regelvidrigt stoppat Borriello i straffområdet och domaren blåst straff. Givetvis klev den inbytte Francesco Totti fram och satte straffen. De tre Roma poängen innebär nu att italienarna ligger tvåa i grupp e på nio poäng, tre poäng efter ledande Bayern.

Publicerad 2010-11-23 kl 22:45