Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lantz tveksam till Landskrona: Umgås privat med Henke, inte mer än så

Superettan

Marcus Lantz tror inte på en övergång till kompisen Henrik Larssons Landskrona.
- Enda kontakten jag har med Landskrona är att jag och Henke är goda vänner, säger han till fotbollskanalen.se.

Igår meddelade Helsingborg att kontraktet med Marcus Lantz inte förlängs. Den stora frågan som knäckte förhandlingarna var kontraktslängden.
- Det var mest det, jag vill spela två år till och därför ville jag ha ett tvåårskontrakt. Sen ville jag se att klubben kan vara med och utmana om guldet nästa år i och med att vi kom tvåa i år, men klubben ville skriva ettårskontrakt och satsa på talangerna. Då kändes det som att vi såg det på olika sätt, säger han till fotbollskanalen.se.

Har du börjat fundera över en framtida klubbadress?
- Efter det beslutet jag tog igår har jag inte tänkt så mycket på framtiden. Jag har bara tagit det lugnt med familjen och kommer att fortsätta göra det framöver, sedan får vi se vad framtiden har att ge.

Annons

Landskrona har nämnts som ett hett alternativ men igår sa klubbens sportchef till fotbollskanalen.se att man inte såg Lantz som mer än ”ett långskott” och Lantz själv tonar ner ryktena. Hittills har han inte funderat på någon övergång till grannklubben.
- Nej, den enda kontakten jag har med Landskrona är att jag och Henke är goda vänner. Vi umgås privat, men mer än så är det inte, säger han.

Så du har inte pratat med någon i klubben om en övergång?
- Absolut inte.

Finns det andra klubbar som är aktuella?
- Det är inget jag vill prata om i media. När det blir en ny klubb så kommer jag att berätta om det.

- Det får ta den tid det tar. Det viktigaste för mig är att jag och familjen har det bra och att vi tar ett beslut som vi är nöjda och glada med.

Publicerad 2010-11-25 kl 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto