Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Målvakt väljer mellan Allsvenskan och Norge

Allsvenskan

Spel i allsvenskan eller spel i Norge. Det funderar som bäst en svensk målvaktstalang på just nu.

Alexander Nadj kanske inte är det mest kända namnet i fotbollssverige.
Men den gänglige målvakten från Göteborg är ändå attraktiv på marknaden.
Både klubbar i allsvenskan och i Norge är ute efter honom.
- Jag är öppen för allt egentligen. Nu har jag varit i Norge och kollat lite men samtidigt är det inget bestämt, säger Nadj till FotbollDirekt.se.

Klubben som det handlar om i Norge är Sandefjord som slutade jumbo i Tippeligan under den nyligen avslutade säsongen. Men klubben har ambition att direkt ta sig tillbaka till den högsta ligan.
- Jag fick bara bra intryck och hela altet runtomkring klubben kändes bra. Jag har spelat i Norge innan (Raufoss), så jag har koll på landet och vad det handlar om, säger Nadj.

Annons

Men det finns intressenter härhemma också. Bland klubbarna som hört av sig är Gais ett av huvudalternativen men Nadj inser att konkurrensen kan bli väl hård där.
- Ja. Det kan jag inte sticka under stolen med att Dime (Jankulovski) är svår att flytta på men samtidigt så finns det aldrig några givna platser. Det är bara att kriga på och se vad som händer.

Nadj har inte satt någon deadline för när han vill ha klart med en ny klubb men han hoppas få klart med en ny klubbadress innan nyår åtminstone.
- Ja. Då går mitt kontrakt med Jönköping Södra ut och då vill jag ha klart med något så att jag inte står utan kontrakt till nästa säsong.

Publicerad 2010-11-25 kl 13:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto