Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Elfsborg jagar Linderoth: "De vill ha mig i organisationen"

Allsvenskan

Tobias Linderoth är het på tränarmarknaden – och Elfsborg hoppas knyta honom till sig.
- De vill ha mig i organisationen, säger han till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat sadlar den förre landslagsmittfältaren om från spelare till ledare vid nyår. Linderoth har tidigare varit på möte med Kinna IF i division 2, men nu har även allsvenska topplaget Elfsborg blandat sig i striden om hans namnteckning.

- Jag har lite olika förfrågningar som jag funderar på i dagsläget. Sedan får vi se var det landar, säger Linderoth till fotbollskanalen.se.

Han förklarar att familjen snart får tillökning vilket innebär att 2011 får bli något av ett läroår med fokus både på privatliv och på yrkesliv.

- Fotboll är ju ett jobb som tar väldigt mycket tid, ibland mer än man planerat för. Därför är det viktigt att jag hittar balansen över nästa säsong och mer växer in i uppgiften till kommande år, säger Linderoth.

Annons

Samtidigt har flera föreningar hört av sig med erbjudanden av olika slag. En av dem är Elfsborg kan fotbollskanalen.se nu avslöja. Men enligt Tobias Linderoth är det inte klart att han tackar ja till den klubb han representerade som spelare mellan 1996 och 1998, innan livet som utlandsproffs tog vid.

- Inte i dagsläget, jag väntar i alla fall veckan ut innan jag tar något beslut. Efter helgen har jag bestämt mig, säger han.

Vad är det för förslag Elfsborg kommit med?
- De vill att jag ska hjälpa till i deras organisation på ett eller annat sätt. Mer än så är det inte. Jag vill inte gå in på detaljer i och med att jag har andra förfrågningar, och vill visa respekt för de inblandade klubbarna, säger Linderoth.

Publicerad 2010-12-01 kl 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto