Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fejzullahu vill bort från Nijmegen efter gräl med tränaren

Andra ligor och cuper

Erton Fejzullahu är i bråk med sin holländska tränare Wiljan Vloet och öppnar dörren för en flytt från Nec Nijemgen.

Efter det okända tränarbråket i Nec Nijmegen nu öppnar Erton Fejzullahu dörren för en flytt från sin holländska klubb. Den förra Mjällbystjärnan berättar exklusivt om konflikten med Wiljan Vloet och förtroendekrisen.
-Jag och tränaren kommer inte överens och det blir bänken för mig. Att komma överens med sin tränare och att den relationen stämmer är nästan nödvändigt annars får man nog hitta något annat, säger Erton Fejzullahu.

Skadeproblemen är inte det de enda bekymmren. I vägen står också Hollands nu vassaste målskytt Björn Vleminikxl. Det ser tungt ut för svensken och han välkomnar intresse från andra klubbar.

Annons
- Spelmässigt så vet vad jag kan men tränaren visar inte att han tror på mig, det blev fel från första dagen. Men nu är det svårt och det gäller att hålla andra dörrar öppna.

Erton Fejzullahu gör ingen hemlighet av att bråket med tränaren Vloet tvingar honom att kolla efter andra klubbar. Men Nijmegens prislapp kan göra det svårt att hitta en ny klubb.
- Jag vill ju få speltid, det är viktigaste för mig och att komma igång igen, då får man vara beredd på att det kan öppna sig möjligheter framöver. Men det kommer att kosta dem och det är ett problem, säger Fejzullahu.

Nec hoppas fortfarande på att Erton ska ge valuta för miljonerna han kostade sommaren 2009.
- Sportchefen och jag har snackat, de säger att de tror på mig. Men det måste funka med tränaren också, annars måste jag se om mitt hus.

Annons

Andreas Jemn

Publicerad 2010-12-03 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto